tisdag 2 december 2008

Tänk att det ska vara fullt upp...



Hur kan det komma sig??! Att det alltd finns saker att göra... underligt... men men så ser väl livet ut...
Just nu skrålat Rix FM i mina högtalare.. roliga prickar som sitter där och pratar.. undrar vad dom får allt ifrån??... Roligt e det iaf... Roligare än att hänga tvätt som jag ska göra egentligen...
Det var som sagt en del som händer nu.. Värst är att jag har träningsvärk så jag inte kan huka mig mer än att jag tänker att jag ska föra min överkropp ner mot marknivå... (Tro mig det finns en som njuter i stora drag..=O).. men men så blir det väl när man är så dum att man kör ett pass på gymmet... suck.. tycker nästan lite synd om mig själv... Bara på det igen!

Snart börjar det bli dags för min lilla travare( Tara Tabac e. Brännapål ue: Elding) att bli inkörd oxå... hon räknas som 1 år nu till årskiftet och tanken är att tömkörningen ska vara i full fart då... Tänkte jag ska börja vänja henne med lite grejor nu till helgen... Vidare rappoter kommer...

Fick lite papper om SMO- utbildningen igen...(en jäklans massa papper blir det)... Denna gång var det om terminsstarter och "närträffar" ( då vi träffas på skolan i Sandö)... Tror ni inte att ca. 4 av 6 närträffar inträffar på fröken Saras jourveckor!!... det är väl klart... (vad hade jag räknat med???!!) Jag har jour 1 vecka av 4 varje månad och visst ska det falla samman.. SUCK!!!

Nej du! Nu ska jag hänga den där tvätten, göra en ytlig städning av huset och sedan gå ut och slå på en tappsko på min underbara pålle..

Ha en underbar fortsättning!!
HÖRES!!