fredag 5 december 2008

Fredag Fredag Fredag!!! =)


Härligt... Nu e det fredag och slutjobbat för denna vecka... på jobbet iaf... Så skönt!
Känns som att det var på tiden faktiskt... Härligt med helg!
Ikväll blir det nog lugnt iaf... Väljer mellan att dricka glögg eller vin??!!.. svårt val.. fast man kanske skulle satsa på båda kanske??!! Den som lever får se...

Igår blev det inget bloggat=( ( var absolut inte meingen, men ibland har man inte tid med datorer...) så vad hände då? jo... Min lill-toffsa( Tara) hade utrustning på sig... Huvudlag och sele med svanskappa.. Hon var SÅ DUKTIG!!! Hon blev förvisso lite förbannad på mig ett tag, men tillslut (efter typ 10 min) brydde hon sig inte alls.... Min duktiga toffsa! Hoppas hon blir en riktig stjerna... hehe!
Alla pållarna var jättegosiga... Muad ville inte släppa taget... haha.. han e så söt när han biter tag i tröja och drar en till sig, å så lägger han huvudet på axeln... Goshästen!! =) Thazzi höll på att nöta ut mulen så mkt hon kliade tillbaka... hhaa.. hon e för söt!!!


Tänk att brandmannen i huset inte har bytt batterier i brandvarnaren än... suck! ingen pli alls på folket här ;).. får väl ta tag i det själv om det ska vara så svårt =)


Nu ska jag ut och rida lite i snön... så härligt! Bäst att pälsa på sig bara, annars lär man väl frysa fast i sadeln.. haha!!


Ha´t gött!!


Chip HeJ!