söndag 17 maj 2009

Nu är det sommar, nu är det sol...



Lite uppdateringar är klart nödvändiga på denna sida...
Detta har hänt:
Tisdag: Thazzi var och tränade i Färnebo. Så superduper fin har hon inte vart på länge! Tack Marina, du har gjort ett toppenjobb medans jag var borta.
Onsdag: Premiär för Trollis på banan. Åkte upp till Gävle med Anneli och Tamlin. Hon var lugnet själv och kändes riktigt spänstig och fin. Nu blire ett par tre lugna veckor till och sedan blire nog en start..

Torsdag: Thazzi på hopptrning. Brunstig och allmänt på icke- humör. Tills dem stora hindren kom fram vill säga, då jäklar blev det fart under fossingarna :P Duktig flicka men det stog klart att jag nog gjort ett bra val i att inte anmäla till Komb- tävlingen nästa vecka...

Fredag: Toffsan åkte på bete till Anna vid Arlanda. Superduktig och gick på transporten och stog stilla hela vägen.. Hon var Vi släpte ihop henne med Annas hästar och dom blev polers på nolltid. Fick ett messa av Anna i morse: "Go Morron! Hittade din fia-lotta liggandes vid höet med mun full med hö, nöjt mumsandes. Sedan ville hon ha kli på halsen.." Hon är bara för cool min Toffs! :)

Thazzi miste ju sin hagkompis nu när Toffsan åkte på bete, så nu får hon hålla till godo med Trollis å Gameltant.. Men jag tror inte hon misstycker..


Fridens bananer i solskenet :D