måndag 8 december 2008

Sorgens dag=(



Idag har det hänt, det man har gått och fastat för i flera veckor... Muad har flyttat till dom evigt görna ängarna.. Hoppas att det är bra där... Kommer man någonsin få veta??!! Tänka sig så tomt det kan bli.. Ingen Mad som gänggar när man kommer hem från jobbet. Ingen Muad som biter än i armen och skuttar som en tokig kanin när man ska ta in honom från hagen.. Tänk att man kan sakna sånt som man har vart så irriterad på i flera år... Tänk...

Men på ett sätt känns det skönt också.. Känns lite fel, men så är det faktiskt... Det är skönt att bara ha två boxar att fixa till, bara två hästar att ta in o ut från hagen, bara två att rykta... men man saknar honom så det gör ont.. kanske blir bättre om ett tag??! Tiden läker alla sår, heter det inte så??!


Idag har det vart lite kul oxå... Vi har haft övning, islivräddning, på station... Skitskojj var det faktikt! Man är ju lite rubbad att man frivilligt badar bland isflagorna, men sån e jag! Det var första gången för mig att testa på just islivräddning, så jag tyckte det nog var extra skojj, men jag tyckte nog att dom andra såg ganska glada ut dom oxå =)




Sov gott!!


HEJ!!